witamina k2

Tran islandzki, plyn, 240 ml

Cena: 28,65 pln
Ilość: -
Tran z wątroby dorsza (Jecoris Aselli ol.) jest to naturalny tłuszcz z wątroby dorsza, wątłuszy lub z innych gatunków ryb. O wartości leczniczej tranu decyduje unikalna kompozycja nienasyconych kwasów tłuszczowych EPA i DHA oraz witamin A, D i E. Są one szczególnie potrzebne w okresie wytężonej pracy umysłowej i fizycznej, jak również w tych porach roku, gdy jesteśmy narażeni na niekorzystny wpływ bakterii i wirusów. Zwiększone zapotrzebowanie na witaminy odczuwają osoby, których dieta jest niewystarczająca, tzn. dzieci i młodzież w okresie dojrzewania, zestresowani i osłabieni oraz nadużywający alkohol i palący papierosy.

Skład:
Tran zawiera witaminy A, D, E oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 - kwas EPA i DHA.

Wskazania:
Uzupełnienie niedoborów kwasów Omega-3 (EPA i DHA) a także witamin A i D. Preparat polecany jest także w celu poprawy odporności, szczególnie u dzieci, w stanach wyczerpania fizycznego i psychicznego, przy rekonwalescencji.

Sposób użycia:
Dzieci do 12 mies. życia: 3-4 krople dziennie.
Dzieci powyżej 1r. życia: 1 łyżeczki od herbaty (2,5ml) dziennie.
Dzieci powyżej 3 roku życia oraz dorośli: 1 łyżeczka od herbaty (5ml) dziennie.
Klienci, którzy kupili: Tran islandzki, plyn, 240 ml, kupili również:

Olfen-Gel 1% żel 50 g

Cena: 15,85 pln

WITAMINA D3 NATURALNA 2000 IU, DWUPAK 180 KAPSUŁEK

Naturalna Witamina D3 2000 IU. Promocyjne opakowanie.
Cena: 36,00 pln
Bivanol - Skuteczny i Bezpieczny
copyright by Zdro-Vita.pl Wszelkie prawa zastrzeżone W oparciu o AptusShop sklep internetowy
infolinia
22 228 20 13
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się za darmo!
Doradca zakupów                               rozwiń zwiń Złóż zamówienie » Sprawdź status zamówienia »
Nie znalazłeś preparatu?
Nie wiesz co wybrać?
Szukasz informacji o preparacie?
Pozostaw nam kontakt. Odpowiemy »
Zamówienia telefoniczne:
222 282 013
801 007 517 w godz. 8.00-16.00 pn-pt
Zamówienia mailowe:
[email protected] całodobowo, 7 dni w tygodniu.
Informacja o złożonym zamówieniu:
22 228 2013 w godz. 9.00-16.00 pn-pt
[email protected]